Volg je hart en geloof in jezelf….


Volg je hart en geloof in jezelf ….

Geloof in jezelf,  dan is alles mogelijk! Als je me een jaar of 3 geleden had gevraagd wat ik nu zou doen, had ik nooit verwacht dat ik zou zijn waar ik nu ben. 3 jaar geleden… ik werkte toen nog in loondienst. Na 14 jaar met veel plezier bij SURFnet gewerkt te hebben als Communicatieadviseur, heb ik in 2015 het roer omgegooid. Na een coachingstraject bij loopbaanadviseur Bertine van Hoof heb ik mijn hart gevolgd en mijn baan opgezegd. Uit mijn interesses voeding, kinderen en sport heb ik met outplacementcoach Caroline van den Boogaard een ‘baan’ gevonden die daar helemaal bij past. Zo super!

geloof in jezelf | Geniet MEER

Ik ben toen gestart met de opleiding tot Gewichtsconsulent: kennis over gezonde voeding en bewegen en coachingsvaardigheden om cliënten te begeleiden. Echt super interessant! En het was heel leuk om weer te studeren. Ik heb meteen daarna de specialisatie Kind & Voeding gedaan, om ook kinderen met over- en ondergewicht te kunnen coachen. Op dit moment ben ik bezig met de specialisatie Sport & Voeding om mijn uit eigen ervaring als sporter opgebouwde kennis ook echt toe te kunnen passen in mijn praktijk.

En ook op het gebied van ondernemen heb ik veel geleerd. Best spannend allemaal. En zeker voor iemand als ik die eigenlijk helemaal niet houdt van veranderingen….

Nu ik al weer ruim 2 jaar echt ZZP’er ben, voelt het zo vertrouwd. Alsof ik nooit anders heb gedaan. Het is echt een heerlijk gevoel om volwassenen en kinderen écht te kunnen helpen! Dat is zo mooi. Daar word ik iedere dag opnieuw super blij van!

afvallen 0,5 - 1 kg per week

Wat ik geleerd heb? Dat het belangrijk is om te geloven in jezelf. Want dan is alles mogelijk! Begin aan je droom met een eerste stap. Heb gewoon dat lef, geef niet op, verlies je doel niet uit het oog en vraag hulp als dat nodig is aan een coach die je de goede vragen stelt.

Zo gaaf als het lukt! Daar mag je best trots op zijn. En vooral blijven dromen…

 

Wat is jouw droom? En welke 1e stap zet jij om je droom uit te laten komen?

Paulien


Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *