Supermarktsafari


Supermarktsafari

NB. Tijdens Corona gaan we niet op safari. Zodra het weer kan, komt de agenda van nieuwe data op deze pagina. Ik heb wel 12 online supermarktsafari’s opgenomen, waarmee ik je meeneem door de supermarkt.

Wil je meer weten over goed of fout eten? Hoe maak je nu een goede keuze in de supermarkt? Met de supermarktsafari leer ik je te kiezen voor lekker én gezond en verdwaal je nooit meer in de jungle die supermarkt heet. Goed of fout product? Kletspraatjes op de verpakking? Jij prikt er straks zo doorheen! Ga je mee struinen door de supermarkt? Tijdens de safari neem ik je mee door de Jumbo winkel in Amersfoort-Schothorst en laat ik je in een rondleiding van ca.1,5 uur verschillende producten zien: nieuwe, light, gezonde of minder gezonde producten. Veel komt aan bod!

supermarktsafari | Geniet MEER

Wil je:

  • Etiketten leren lezen?
  • Weten wat de claims op verpakkingen betekenen?
  • Weten wat de echte gezonde producten in de supermarkt zijn?

Ga mee op supermarktsafari!

Je kunt me er gedurende de tour alles over vragen. Als je weet wat je eet, kun je een bewuste keuze maken in de supermarkt. Ik leer je om zelf gezonde boodschappen te doen. Bovendien krijg je een leuke goodiebag vol gezondheid mee naar huis.

Interesse? Stuur me een bericht via paulien@geniet-meer.nl of het contactformulier en ik hou je op de hoogte als er weer een groep start.

supermarktsafari | Geniet MEER