Sportvoedingsadvies


Sportvoedingsadvies

Als sporter is voeding een belangrijke basis om je motor te laten draaien. Hoe je je voorbereid, zowel voor, tijdens als na een training of wedstrijd, maakt het verschil. Of je wil nu eindelijk af van die paar extra kilo’s voor het bereiken van jouw sportdoel. Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. In dit sportvoedingsadvies gaan we samen in 4 consults kijken wat er nodig is om jouw doel te bereiken.

Individueel sportadvies op maat
Voor betere sportprestaties en meer genieten!

Ben jij super gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan? Samen kijken we wat bij jou past, waar je valkuilen zitten, hoe je je gedrag kunt veranderen naar een positieve mindset. Om met de juiste voeding optimaal te kunnen presteren en te genieten!

Sportprestaties en voeding | Geniet MEER

Opzet sportvoedingsadvies

In het sportvoedingsadvies starten we met een persoonlijke intake. Daarin krijg ik een goed beeld over je sport- en eetgewoonte en leefomstandigheden. Samen bepalen we wat je hulpvraag en doelstellingen zijn. Aan de hand hiervan ga je aan de slag met je voeding, maak ik een voedingsanalyse en -advies en een persoonlijke voedingsrichtlijn.

Daarnaast ontvang je bij ieder consult een uitgebreide lichaamsmeting met:

  • Gewicht
  • BMI
  • Taille-omtrek
  • Vetpercentage
  • Spiermassapercentage
  • Viscerale vetwaarde (vet rond de organen)
  • Basaal metabolisme (dagelijkse minimale calorie-inname)

In de vervolgafspraken nemen we in de 2e afspraak je voedingsanalyse en persoonlijk voedingsplan door. In het 3e en 4e consult gaan we in op jouw vragen en specifieke aanpak voor, tijdens en na een training of wedstrijd.

Meer weten over de ervaringen van anderen? Lees de Succesverhalen.

Paulien is aangesloten bij de Beroepsvereniging BGN. Daardoor wordt begeleiding (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

volwassenen coaching BGN | Geniet MEER

Check meteen wat jouw verzekering vergoedt. MAAR laat dit niet de reden zijn om het wel of niet te doen! Want deze coaching verandert je sportplezier en je leven, dat is wel wat waard toch?

Yes, ga je ervoor? Maak dan meteen een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Kosten

  • Traject: € 375,-
  • Uitgebreide intake, persoonlijk voedingsadvies en voedingsrichtlijn op maat, uitgebreide lichaamsmeting en 3 vervolgconsulten

Individuele voedingscoaching door een BGN-gewichtsconsulent wordt (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Check hier meteen wat jouw zorgverzekeraar vergoedt:

Check vergoeding zorgverzekeraar

Online coaching

Woon je niet in de buurt van Amersfoort maar wat verder weg? Geen probleem. Online coaching biedt dan uitkomst. De eerste afspraak vindt plaats in Amersfoort, zodat we persoonlijk kennis kunnen maken. De vervolgconsulten verlopen telefonisch of via videobellen (what’s app/FB-messenger/Zoom). En de laatste afspraak kan ook in Amersfoort plaatsvinden om samen het traject af te sluiten.

Ja, ik ga ervoor!

Maak een afspraak