Individuele coaching


Individuele coaching

Wil jij je weer gezond, fit en vitaal voelen? En voor altijd van die extra kilo’s af? Beter slapen? En minder stress ervaren? Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken.

Ben jij super gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan? Dan gaan we kijken wat je gaat veranderen, hoe je goed voor jezelf kunt gaan zorgen en hoe we samen intensief aan de slag kunnen om jouw valkuilen de baas te worden.

Samen kijken we wat bij jou past, waar je valkuilen zitten, hoe je je gedrag kunt veranderen naar een positieve mindset. Ik coach jou naar een gezonde, bewuste leefstijl en een gezond gewicht. Jij zit letterlijk weer lekker in je vel, met meer energie en meer zelfvertrouwen, zo mooi! Dat gun ik je van harte!

Individuele begeleiding voor (jong)volwassenen op maat.
Voor jou, omdat je voor eens en voor altijd van die extra kilo’s af wilt!

Opbouw coachingstraject

In het gratis kennismakingsgesprek bekijken we in ongeveer 20 minuten of mijn aanpak bij je past. Kan ik je helpen om je doelen te bereiken? Weet je al dat je wilt starten, dan mag je ook meteen een afspraak maken voor een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek krijg ik een goed beeld over je eetgewoonte en leefomstandigheden. Samen bepalen we wat je hulpvraag en doelstellingen zijn. Aan de hand hiervan ga je aan de slag met je voeding, maak ik een voedingsanalyse en -advies en een persoonlijke voedingsrichtlijn.

Daarnaast ontvang je bij ieder consult een uitgebreide lichaamsmeting met:

 • Gewicht
 • BMI
 • Taille-omtrek
 • Vetpercentage
 • Spiermassapercentage
 • Viscerale vetwaarde (vet rond de organen)
 • Basaal metabolisme (dagelijkse minimale calorie-inname)

In de vervolgafspraken volgen we je verloop, vieren we je successen en bespreken de knelpunten, met soms een vriendelijke ‘schop onder je kont’. Alles met het doel om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl door gedragsverandering te bereiken en te behouden en toe te werken naar jouw doel! Jij staat elke dag met veel plezier op en je voelt je gezond!

Meer weten over de ervaringen van anderen? Lees de Succesverhalen.

Paulien is aangesloten bij de Beroepsvereniging BGN. Daardoor wordt begeleiding (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

volwassenen coaching BGN | Geniet MEER

Check meteen wat jouw verzekering vergoedt. MAAR laat dit niet de reden zijn om het wel of niet te doen! Want deze coaching verandert je leven, dat is wel een paar honderd euro waard toch?

Yes, ga je ervoor? Maak dan meteen een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Kosten

 • Traject: € 597,- (of in 2 termijnen van € 309,- of 3 termijnen van € 209,-)
 • Uitgebreide intake, persoonlijk voedingsadvies en voedingsrichtlijn op maat, uitgebreide lichaamsmeting en 7 vervolgconsulten (verspreid over 4-6 maanden)

Individuele voedingscoaching door een BGN-gewichtsconsulent wordt (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Wat krijg ik vergoed?

Losse consulten

 • Intakegesprek: €137,50
 • Voedingsanalyse: Los intakegesprek + vervolgconsult + persoonlijk voedingsanalyse + voedingsschema op maat + uitgebreide lichaamsmeting: €217,50
 • Vervolgconsult: € 65,-

Online coaching

Woon je niet in de buurt van Amersfoort maar wat verder weg? Geen probleem. De 1 op 1 coaching voor volwassenen kan zowel in de praktijk in Amersfoort als online via videobellen/telefonisch plaatsvinden. Steeds meer mensen kiezen voor online coaching, want dat kan gewoon vanuit huis zonder reistijd. Minimale tijd met maximaal resultaat! De eerste afspraak vindt plaats in Amersfoort, zodat we persoonlijk kennis kunnen maken. De vervolgconsulten verlopen telefonisch of via videobellen (what’s app/FB-messenger/Zoom). En de laatste afspraak kan ook in Amersfoort plaatsvinden om samen het traject af te sluiten.

Ja, ik ga ervoor!