Over Paulien


Paulien Rinsema-Jansen | Geniet MEER

Paulien Rinsema-Jansen

Ik ben een voedingscoach met een missie: (jong)volwassenen en sporters meer laten genieten van gezond en puur eten. Door juist méér in plaats van minder te eten ga je afvallen en goed voor jezelf zorgen. Door coaching op mindset en gedragsverandering leer ik je anders kijken naar voeding, zodat je met veel plezier duurzaam resultaat behaalt.

Geen dieet, shakes of voedingshypes. Wat je wel van mij krijgt, is een persoonlijk voedingsschema en coaching op mindset en gedrag en zo samen toewerken naar je ideale gewicht.

Geniet MEER – voor een eetpatroon dat bij jou past

Ik ben getrouwd, moeder van 2 dochters, sporter (hardloper) met een passie voor lekkere, gezonde voeding & leefstijl. Het is mijn missie jou te laten genieten van puur en gezond eten. En worstel je met je gewicht, dan coach ik jou naar een gezonde, bewuste leefstijl en een gezond gewicht. Samen kijken we wat bij jou past, waar je valkuilen zitten, hoe je je gedrag kunt veranderen en naar een positieve mindset. Jij zit letterlijk weer lekker in je vel, met meer energie en meer zelfvertrouwen, zo mooi! Dat gun ik je van harte!

Dit doe ik als bevlogen gewichtsconsulent, workshopleider, (sport)voedings- en leefstijlcoach. Ik heb de specialisaties Gedragscoaching, Sport & Voeding en Kind & Voeding en ben aangesloten bij de Beroepsvereniging BGN.

Logo Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland paulien | Geniet MEER

Waarom ik dit werk doe? Ik gun jou een fit, gezond en energiek leven!

Paulien Rinsema-Jansen

Ja, ik maak een afspraak!