Wandelgroep


Wandelgroep

Sport je nooit en is de drempel om de eerste stap te zetten te hoog? Of wandel je graag maar vind je het leuker in een groep? Dan is deze wandelgroep echt iets voor jou! Het helpt je in een gezonde leefstijl. Als leefstijlcoach gun ik iedereen het gevoel van ‘Hè, wat voel ik me nu lekker!’. Die ervaring direct na een wandeling. Lekker naar buiten gaan en laagdrempelig op een gezellige en plezierige manier werken aan je conditie.

wandelgroep | Geniet MEER

Wandelen

Wandelen is de meest laagdrempelige vorm van bewegen. Je doet het ook nog eens heerlijk buiten in de ontspannende natuur. Bewegen wordt altijd beloond. Ook als je eens geen zin hebt en toch lekker een stukje gaat wandelen, heb je naderhand een goed gevoel. Dat komt onder andere door de endorfine. Dat is een stofje dat vrijkomt in de hersenen en ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd wordt. Als je je hiervan bewust bent, kom je gemakkelijker in beweging toch? Zo maakt wandelen gelukkig!

Wil je meer bewegen, gezellig in een groep?
Met een stok achter de deur? Dan is dit iets voor jou!

Agenda en opzet

Iedere dinsdagochtend* van 9:15-10:00u. lekker stevig wandelen met tussendoor enkele spierversterkende oefeningen. De start is bij het Groene Huis (Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort). De wandeling gaat altijd door! Zorg bij slecht regen voor een paraplu of regenjas.

*M.u.v. de schoolvakanties

Kosten en inschrijven

Een proefles is altijd gratis. Wel graag even aanmelden. Daarna kost een 10-rittenkaart €49,- (12 weken/3 maanden geldig). Je inschrijving is definitief na betaling. Vermeld je gewenste startdatum s.v.p. op het contactformulier.

Aan- en afmelden

Het is niet verplicht om aan- of af te melden. Maar … het is wel heel fijn als je even doorgeeft of je er wel of niet bij bent. Dan weet ik (en de rest van de groep) waar ik aan toe ben (en of we eventueel op je moeten wachten).

Parkeren

Vertrekpunt van alle wandelingen is het Groene Huis (Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort). Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Er is beperkte parkeerruimte.

Kleding

Draag gemakkelijke (sport)kleding en sport-/wandelschoenen. Neem ook een flesje water mee bij warm weer.

drinken vocht water wandelen wandelgroep | Geniet MEER