Online coaching


Online coaching

Woon je niet in de buurt van Amersfoort maar wat verder weg? Geen probleem. Online coaching biedt dan uitkomst. De eerste afspraak vindt plaats in Amersfoort, zodat we persoonlijk kennis kunnen maken. De vervolgconsulten verlopen telefonisch of via videobellen (what’s app/FB-messenger/Zoom).

Individuele online begeleiding op maat.
Voor jou, omdat je voor eens en voor altijd van die extra kilo’s af wilt!

De 1 op 1 online coaching voor (jong)volwassenen wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wil je weten wat jouw zorgverzekeraar vergoedt? Bekijk dan het overzicht met de vergoeding per verzekeraar.

Worstel jij al langere tijd met een ongezonde leefstijl of overgewicht? Wil jij nu eindelijk voorgoed van die extra kilo’s af en toch lekker blijven eten? Kleine aanpassingen in je dagelijkse voedingspatroon kunnen al een groot verschil maken. Ben jij super gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan? Dan gaan we kijken wat je gaat veranderen, hoe je goed voor jezelf kunt gaan zorgen en hoe we samen intensief aan de slag kunnen om jouw valkuilen de baas te worden.

online coaching geniet meer

In het gratis kennismakingsgesprek bekijken we in ongeveer 20 minuten of mijn aanpak bij je past. Kan ik je helpen om je doelen te bereiken? Weet je al dat je wilt starten, dan mag je ook meteen een afspraak maken voor een intakegesprek.

Meer informatie >>