Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Sweet control – 3 juli 2017

3 juli 2017 - 19:30 - 21:00

masterclass sweet control | Geniet MEER

Masterclass Sweet Control – 3 juli 2017

Suiker. Het lekkerste wat er bestaat of puur vergif? Of allebei? Meer grip op suiker met ‘sweet control’.

Dagelijks eten we véél te veel suiker en zoetigheid, vaak zonder dat we het zelf in de gaten hebben. Dat kan effect hebben op je gewicht, je gezondheid en je energie. Ik krijg er vaak vragen over. Hoe zit het nu: is het beter om helemaal geen suiker meer te eten? Is natuurlijke suiker beter dan geraffineerde suiker? En hoe zit het met suiker in fruit? In deze masterclass geef ik hier antwoord op.

Ik neem je mee langs de feiten over suiker en zoete smaken. Hoe gebruik je deze in je dagelijkse leven? Ik geef je praktische handvatten om toe te passen op je eetpatroon, niet voor even maar voor de rest van je leven. De informatie uit deze workshop is wetenschappelijk onderbouwd. Dus gefundeerde informatie over suiker en niet alles slikken als zoete koek.

Meer informatie en inschrijven

Wanneer: Maandag 3 juli 19:30-21:00u.
Waar: Barchman Wuytierslaan 10, 3818 LH Amersfoort (tegenover station Amersfoort)
Deelname: De kosten zijn €19,50 inclusief koffie of thee
én incl. het boek Sweet Control (twv €9,99) waar je meteen mee aan de slag kunt!

Er is plek voor 8 deelnemers: VOL = VOL!
Geef je nu op via: info@geniet-meer.nl

Parkeergelegenheid

Kom je met de auto in plaats van met de trein, dan kun je het beste op straat voor het gebouw parkeren (€ 2,- per uur of € 7,- per 24 uur). Let op dat je niet op een plek gaat staan die alleen per uur gebruikt mag worden (kies ook het juiste zonenummer bij betaling via je smartphone). Is er geen plek op straat, dan kan je gebruik maken van het P&R parkeerterrein en het parkeerterrein van Regardz. Tarief is € 2,- per uur met een maximum van € 14,50 per 24 uur.

Waar ze zich kunnen melden

De locatie is in enkele minuten te voet te bereiken vanaf Station Amersfoort Centraal. Bij aankomst bij kantoorgebouw BW10, bel je aan bij Visiom (33+bel). Een Visiom-medewerker of de organisator van je bijeenkomst heet je welkom op de tweede verdieping en verwijst je naar de juiste ruimte.


Gegevens

Datum:
3 juli 2017
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Tags:
, , , , ,